Un cop més us convidem a participar a la que serà la setzena Jornada d'Intercanvi d'Experiències Pedagògiques organitzada pel CRP de Martorell i adreçada a tot el professorat de la nostra zona (d'EI a SEC).

Enguany el tema central de les jornades és EMOCIONS I APRENENTATGE.

L'acte l'iniciarem amb la presència del  Sr. Antoni Giner Tarrida(*)  que inaugurarà l'acte amb la conferència:    "Educació Emocional: les emocions i jo com a docent"

(*)Doctor en Pedagogia i llicenciat en Psicologia. Màster en Psicoteràpia familiar Sistàmica i Màster en Educació per a la Ciutadania i en Valors. Psicopedagog de l'EAP de Sarrià-Sant Gervasi. Professor associat de la Facultat d'Educació-UB. Membre del GROP-UB i Director del Postgrau Mentoria i Coaching Educatiu de la UB. Coordinador del Projecte Escolta'm.

A continuació quatre centres de la nostra zona compartiran les seves experiències al voltant d'aquest tema: ESC Mansuet de Collbató, ESC Mare de Déu de la Muntanya d'Esparreguera, ESC Vall de Palau i Ins El Palau de Sant Andreu de la Barca.

Programa de la Jornada

Recordeu que per tal de participar-hi heu de formalitzar la vostra inscripció. Cal tenir en compte que el número de places són limitades a l'aforament de la sala.

LLOC:  Centre Cultural de Martorell

HORARI: 9 a 14h

INSCRIPCIÓ TANCADA

US HI ESPEREM!

El passat 18 de juny es va celebrar la Final dels IV Jocs Florals Escolars de Catalunya.

La nostra enhorabona a tots els participants i en especial a l'Ana Arias de l'INS Pompeu Fabra de Martorell , guanyadora de la categoria G (3r-4t ESO) amb el seu escrit "No cal ser una Barbie".

Moltes felicitats!

bee botDes del dia de la seva presentació, la Maleta Bee Bot ha viatjat per diverses poblacions de la zona Baix Llobregat Nord. Se l'han endut prestada fins a 9 centres diferents, en terminis de 15 dies, encadenats l'un darrer l'altre. Només ha estat parada just el temps de fer-hi la revisió i recàrrega habitual.

A cada centre han experimentat, jugat,... i han posat a prova la creativitat del seu alumant. Aquí teniu una mostra de les activitats que han realitzat alguns d'aquests centres. Si voleu que hi afegim la vostra experiència, envieu-nos l'enllaç de la vostra publicació o una breu explicació amb alguna imatge perquè la publiquem en aquest llistat.

Si us voleu endur-vos-la el proper curs, feu la reserva (indicant quines dates voldríeu -una quinzena). Ja hi ha vàries reserves per al proper curs...

edurecerca 2017 presentacio 2edurecerca 2017L'acte de lliurament dels premis EduRecerca 2017 (5a edició) es va celebrar al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat el passat 16 de juny de 2017. Amb aquests premis reconeixen els treball seleccionats i que procedeixen de les diferents demarcacions dels serveis educatius del Departament d’Ensenyament al Baix Llobregat.

D'entre els 11 treballs finalistes corresponents a centres del Baix Llobregat 7 (Esparreguera, Olesa de Montserrat, Abrera, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires) hi ha hagut 3 que han obtingut premis en diverses modalitats: