Un cop més us convidem a participar a la que serà la setzena Jornada d'Intercanvi d'Experiències Pedagògiques organitzada pel CRP de Martorell i adreçada a tot el professorat de la nostra zona (d'EI a SEC).

Enguany el tema central de les jornades és EMOCIONS I APRENENTATGE.

L'acte l'iniciarem amb la presència del  Sr. Antoni Giner Tarrida(*)  que inaugurarà l'acte amb la conferència:    "Educació Emocional: les emocions i jo com a docent"

(*)Doctor en Pedagogia i llicenciat en Psicologia. Màster en Psicoteràpia familiar Sistàmica i Màster en Educació per a la Ciutadania i en Valors. Psicopedagog de l'EAP de Sarrià-Sant Gervasi. Professor associat de la Facultat d'Educació-UB. Membre del GROP-UB i Director del Postgrau Mentoria i Coaching Educatiu de la UB. Coordinador del Projecte Escolta'm.

A continuació quatre centres de la nostra zona compartiran les seves experiències al voltant d'aquest tema: ESC Mansuet de Collbató, ESC Mare de Déu de la Muntanya d'Esparreguera, ESC Vall de Palau i Ins El Palau de Sant Andreu de la Barca.

Programa de la Jornada

Recordeu que per tal de participar-hi heu de formalitzar la vostra inscripció. Cal tenir en compte que el número de places són limitades a l'aforament de la sala.

LLOC:  Centre Cultural de Martorell

HORARI: 9 a 14h

INSCRIPCIÓ TANCADA

US HI ESPEREM!

Share