El tema escollit per la XVI Jornada d'Intercanvi d'experiències Pedagògiques d'enguany, realitzada el 2 de setembre, ha estat EMOCIONS I APRENENTATGE.

L'inauguració de l'acte va anar a càrrec de la Sra. Núria Vallduriola, Directora dels ST del Baix Llobregat i del l'Il·lm. Xavier Fonollosa , Alcalde de Martorell.

La conferència central la va realitzar el Sr. Antoni Giner Tarrida (*) i, sota el títol: "Educació Emocional: les emocions i jo com a docent"   va saber captar l'atenció de tots els/les assistents que  van agrair la seva intervenció amb un fort aplaudiment.

(*)Doctor en Pedagogia i llicenciat en Psicologia. Màster en Psicoteràpia familiar Sistàmica i Màster en Educació per a la Ciutadania i en Valors. Psicopedagog de l'EAP de Sarrià-Sant Gervasi. Professor associat de la Facultat d'Educació-UB. Membre del GROP-UB i Director del Postgrau Mentoria i Coaching Educatiu de la UB. Coordinador del Projecte Escolta'm.

A continuació, quatre centres de la nostra zona van compartir experiències reals i molt interessants al voltant d'aquest tema:

Una mirada sistèmica a la secundàriaAna Belén Cadenas i Maria José de Molina de l' Ins El Palau de Sant Andreu de la Barca

Lligams Elena Arcas, Sergi García, Sergi Luna i Mayte Gómez de l'ESC Mare de Déu de la Muntanya d'Esparreguera

Les dinàmiques, una àrea més d'aprenentatge - Anna Pérez i Laura Prat de l'ESC Mansuet de Collbató

Projecte Integral d'Educació Emocional a l'Escola Vall de Palau - Javi Castillo i Anna Hierro de l'ESC Vall de Palau de Sant Andreu de la Barca i SEER

Des del CRP volem agraïr a totes les persones que van col·laborar amb nosaltres per fer possible, un cop més, la realització d'aquesta jornada.

Programa de la Jornada

Fotos de la Jornada

 

 

Share