La Fundació Carulla va realitzar la jornada de lliurament de premis el passat 24 de maig adreçada als guanyadors i guanyadores dels XXXIX Premis Baldiri Reixac (PBR) corresponents al curs 2016-2017

Els premis que han recaigut a la nostra zona són:

Premi al projecte global d´escola :

  • Escola Mansuet de Collbató  "Un model d’innovació integral i d’arrelament a les tradicions"

Premis alumnes: 

  • Marc Félez Navarro, Gemma Serrano Codina  de l'INS El Cairat d'Esparreguera amb el treball "Estudi sobre el patrimoni industrial, científic i tecnològic d'Esparreguera i la seva difusió i coneixement entre la ciutadania de la vila "
  • Aritz Agramunt Moreno, Jan Blancaflort Asturiano, Leila Cuello Busquets, (...) - de l'Escola El Puig d'Esparreguera amb el treball "Marxar per un somni"

MOLTES FELICITATS A TOT ELLS PER LA FEINA BEN FETA!

 

mSchools Student Awards és un concurs i cerimònia de lliurament de premis que reconeix la tasca realitzada per alumnes i docents durant els curs escolar dins el programa mSchools i les seves diferents iniciatives (en edicions anteriors s'anomenava App Awards). La convocatòria 2017 inclou 3 modalitats

  • App Educationdisseny d’apps amb App Education
  • Mobile History Map Challengeendinseu-vos en l'aventura de la història
  • Scratch Callengecrear històries interactives, jocs i animacions (novetat 2017)

Informació a la web XTEC i la del programa mSchools. Inscripcions a partir del 18/04/2017

A la Sala d'actes del Complex Educatiu de Martorell és va realitzar la conferència:  "Estratègies de lecto-escriptura al sistema educatiu d'Estats Units" .

Aquesta presentació va anar a càrrec de na Claudia Saavedra-Smith, de l´escola Frank Porter Graham de Chapel Hill (North Carolina) i de na Zuleika Valero, actual directora del centre La Roureda (Sant Esteve Sesrovires).

L'objectiu de l'activitat ha estat donar a conèixer diferents estratègies per a l’aprenentatge de la lecto-escriptura del sistema educatiu dels Estats Units. Es van  presentar metodologies en comú amb el nostre sistema, algunes de les quals, poden ser integrades en les àrees i matèries, els projectes i el treball competencial.

 

 

Després de l'interès que va generar la Jornada d'Intercanvi d'Experiències del passat mes de setembre en la que l'eix central va ser la  neurociència i l'educació, continuem treballant per aprofundir en aquest tema.

Aquest cop ho fem en format de xerrada/taller en la que, mitjançant diferents activitats lúdiques, aprendrem aspectes fonamentals del funcionament del nostre cervell.

Aquesta conferència anirà a càrrec de na Montse Barrado Rodrigo. Llicenciada en Psicologia, especialitat en Educació Emocional i Educació per a la Salut. Postgrau en Activitat Física Multidisciplinar per la UB. Postgrau en Intervenció Estratègica per la UdG. Màster en Neuropsicologia de l’Aprenentatge i les Capacitats Intel.lectuals per la UIR. Formació contínua en Neurociència dels processos  d’Autorregulació (Tècniques de Relaxació, Mindfulness, etc). Formadora en Tècniques de Relaxació per la UB i la UIC. Formadora i creadora de continguts en l’àrea de la Neuroeducació i la seva aplicació en el context de l’aula.

Lloc: Sala d'actes del Complex Educatiu de Martorell (CRP)

Data: 4 de maig de 2017 - Horari: de 17 a 19h 

(Amb l'impuls de Santillana)

Si voleu conèixer el contingut de l'activitat i accedir a la inscripció, cliqueu aquí

PLACES LIMITADES