MLAEl Departament d’Educació, en el marc del programa mSchools, convoca els premis Mobile Learning Awards 2019. Un any més, i amb l'objectiu de reconèixer i premiar els projectes de transformació digital Educativa de centres educatius de Catalunya. 

Inscripció fins l'11 de febrer de 2019. Lliurament de premis el 28 de febrer de 2019 (en el marc del Mobile World Congress 2019)

Modalitats

 • Projectes transformació digital del centre
 • Millors experiències d'aula amb tecnologies digitals

codeweekUs convidem a participar a la Setmana del codi 2018. Concretament, a l'activitat El codi del Baix Llobregat Nord. La proposta s'adreça als centres de la demarcació Baix Llobregat VII i l'hem inscrit al calendari de la convocatòria europea (encara que la data no és dins de la setmana).

El proper dijous 29 de novembre de 2018, dimarts 4 de desembre, al llarg de tot el dia, els centres que s'hi afegeixin faran una activitat relacionada amb el pensament computacional: programació, robòtica,... si més no amb un grup d'alumnes. Podeu elegir el format que preferiu:

 • activitats en línia
 • instal·lar prèviament el  programa necessari
 • ordinadors, tauletes, PDI,...
 • activitats d'iniciació sense ús de cap dispositiu electrònic

Inscripcions fins el 2 de novembrte de 2018

 1. XVI Trobada de corals d’Educació Infantil i Primària. Als Serveis Territorials al Baix Llobregat s'ha reservat el 16 de maig de 2019 -data provisional- a Can Massallera (St. Boi de Llobregat).
 2. XXV Trobada de corals d’Educació Secundària. Amb motiu de la 25a edició, el proper 9 de maig de 2019 (el mateix dia que es compleixen els 25 anys) es farà un gran aplec de corals i orquestres en un acte multitudinari que se celebrarà a la capital de la Segarra, tot coincidint amb la nominació de Cervera com a Ciutat de la Cultura Catalana 2019

Aquests concerts tenen l'objectiu de potenciar i difondre la pràctica coral que es du a terme als centres educatius

Més informació

cangur2019Les Proves Cangur, organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament.

L'objectiu és que l'alumnat participi i dediqui una estona especial
a divertir-se tot resolent els reptes plantejats. Els problemes es
basen més en el raonament i l’enginy que en coneixements matemàtics específics.

La inscripció estarà oberta des del 15 de novembre de 2018 fins el 18 de gener de 2019. La prova es durà a terme el 21 de març de 2019.

Convocatòries

 • Cicle superior d'Educació Primària
 • 1r, 2n i 3r 'ESO
 • 4t d'ESO i Batxillerat

Informació, calendari, instruccions, sessions de preparació,...

Societat Catalana de Matemàtiques