Després de l'interès que va generar la Jornada d'Intercanvi d'Experiències del passat mes de setembre en la que l'eix central va ser la  neurociència i l'educació, continuem treballant per aprofundir en aquest tema.

Aquest cop ho fem en format de xerrada/taller en la que, mitjançant diferents activitats lúdiques, aprendrem aspectes fonamentals del funcionament del nostre cervell.

Aquesta conferència anirà a càrrec de na Montse Barrado Rodrigo. Llicenciada en Psicologia, especialitat en Educació Emocional i Educació per a la Salut. Postgrau en Activitat Física Multidisciplinar per la UB. Postgrau en Intervenció Estratègica per la UdG. Màster en Neuropsicologia de l’Aprenentatge i les Capacitats Intel.lectuals per la UIR. Formació contínua en Neurociència dels processos  d’Autorregulació (Tècniques de Relaxació, Mindfulness, etc). Formadora en Tècniques de Relaxació per la UB i la UIC. Formadora i creadora de continguts en l’àrea de la Neuroeducació i la seva aplicació en el context de l’aula.

Lloc: Sala d'actes del Complex Educatiu de Martorell (CRP)

Data: 4 de maig de 2017 - Horari: de 17 a 19h 

(Amb l'impuls de Santillana)

Si voleu conèixer el contingut de l'activitat i accedir a la inscripció, cliqueu aquí

PLACES LIMITADES

Share