Arriben els premis Mobile Learning Awards 2019

Modalitats

  • Millors experiències d’aula amb tecnologies digitals
  • Projectes de transformació digital de centre

Millors experiències d’aula amb tecnologies digitals

D’entre les experiències finalistes, el Jurat establirà l’ordre guanyador valorant el grau d'innovació, inclusió educativa i de major impacte a l'aula. Els docents finalistes rebran una invitació per a presentar les experiències dins l’esdeveniment de “Changing Education Together” de mSchools que es durà a terme el 28 de febrer de 2019 en el marc del MWC Barcelona (25 - 28 febrer 2019) En aquest acte es comunicarà l’ordre guanyador de les 3 experiències finalistes i es durà a terme el lliurament dels premis.

Projectes de transformació digital de centre

Projectes que s’estiguin aplicant al centre educatiu o bé que s’hagin aplicat recentment.

Proposta de marc de transformació digital i que pot servir de referència de l’abast de dimensions en que poden aplicar els projectes

 

 

 

En aquest acte es comunicarà l’ordre guanyador de les 3 experiències finalistes i es durà a terme el lliurament dels premis.

 
 
 
El premi serà un curs impartit per l’European Schoolnet a Brussel·les sobre innovació educativa. Els assistents exploraran un ampli ventall de recursos tecnològics aplicables a l’aula i podran aprendre i compartir amb docents d’altres centres educatius europeus.
 
El premi inclou vols, hotels, àpats i el cost del curs. Les dates i el detall del programa del curs serà anunciat més endavant.
Share