El Departament d'Ensenyament col·labora en la celebració d'aquesta efemèride, promovent diferents iniciatives. La primera d'aquestes iniciatives fou la celebració el dia 26 d'octubre de 2013 d'una Jornada de presentació de propostes per a la commemoració del Tricentenari 1714-2014 en l'ambit educatiu.

Ara, està en marxa una nova Jornada Pedagògica que es farà el dia 16 de maig a Barcelona. Aquest jornada neix amb l'objectiu de ser un espai per compartir les experiències didàctiques que s'estan treballant als centres educatius en relació als fets de 1714 i les seves repercussions.

Tots els interessats a participar-hi hauran d'omplir aquest formulari, descarregar-lo i enviar-lo per email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  abans del 31 de març.

Per a inscriure’s com a assistent a la jornada, s’obrirà un període d’inscripció del 15 de febrer fins al 15 de març de 2014 a la pàgina Xtec.

Si voleu conèixer tota la informació en relació a la Commemoració del Tricentenari 1714-2014 la trobareu actualitzada en aquesta pàgina web.

Share