Imprimeix

Per primera vegada,  el CRP Baix Llobregat VII de Martorell organitza el CONGRÉS CIÈNCIA A L’ESCOLA. Aquesta iniciativa neix amb la intenció d’oferir una eina més per potenciar i difondre tot el treball que s’està portant a terme als centres d’Educació Infantil i Primària en l’àmbit de l’observació, la recerca i l’experimentació.

Els Congrés està adreçat als nens i les nenes d’Educació Infantil i Primària dels centres de: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. Cada grup classe pot presentar una ponència . El tema a presentar ha d’estar relacionat amb el coneixement del medi natural, sempre i quan la seva elaboració hagi suposat una investigació, observació i recerca  per part de l’alumnat.

Aquesta primera edició - que es realitza del 25 al 28 de març (en horari de matí) al Centre Cultural de Martorell- , ha tingut molt bona rebuda per part de les escoles de la zona i enguany són 14 les que hi participen , presentant un total de 16 treballs.

Des d'aquí, volem agrair molt sincerament als tutors i tutores  la seva dedicació i entusiasme, i a tots els infants la seva il·lusió i ganes d'aprendre. Gràcies a  ells/es estem convençuts que el 1r Congrés Ciència a l'Escola serà tot un èxit.

Calendari del 1r Congrés Ciència a l'Escola