Un cop més us convidem a participar a la que serà la tretzena Jornada d'Intercanvi d'Experiències Pedagògiques organitzada pel CRP de Martorell.

Enguany el tema central de les jornades és EL LLENGUATGE ORAL , i més globalment, la competència comunicativa oral. Tenint present que quan parlem de competència comunicativa oral, no només es té en compte la correcció de la parla, sinó que cal col·locar l’accent en l’adaptació del llenguatge a diferents situacions i propòsits comunicatius (Del Rio, 1997)

L'acte l'iniciarem amb la presència del  Sr Juli Palou , llicenciat en Filosofia i Filologia Catalana i Doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació, que ens oferirà la conferència inaugural de la jornada.

A continuació cinc centres de la nostra zona compartiran les seves experiències al voltant d'aquest tema: ESC Pau Vila, INS El Castell,  ESC Lola Anglada, CEE El Pontarró i ESC Vinya del Sastret.

Programa de la Jornada

Per tal de participar-hi heu de formalitzar la vostra inscripció. Cal tenir en compte que el número de places són limitades a l'aforament de la sala.

Us hi esperem!

Data: dimecres 3 de setembre

Lloc: Centre Cultural de Martorell

Hora: 9 a 14h

Periode d'inscripció: del 23 de juny al 29 d'agost.

Share