edurecerca

El passat 18 de juny , a Sant Feliu de Llobregat, va tenir lloc l'acte de lliurament dels segons premis Edurecerca. Són un conjunt de premis lligats a una sèrie d’entitats que estan treballant i tenen vincles a la comarca en temes de diferent  índole, independentment que el seu abast sigui més gran que el comarcal. Cadascun dels premis té relació amb un àmbit de recerca propi de l’entitat que el patrocina.

La selecció dels treballs finalistes es realitza a través dels diferents fòrums i concursos de treballs de recerca que se celebren en la demarcació territorial de cadascun dels Serveis educatius.

A la present edició han estat premiats dos treballs d'alumnat de la nostra demarcació:

Judit Navarro Parra, Maria Moya Demures, Elisabet Corominola Mora de l'Institut El Cairat d'Esparreguera han guanyat el Premi Consell de Dones del Baix Llobregat amb el treball  "Antònia Galceran, memòries d'un exili forçós. Esparreguera durant la Segona República i la Guerra Civil Espanyola (1931-1939)"

Guillem Figueras i Bartésde l’Institut El Castell d’Esparreguera ha guanyat el Premi Centre d’Estudis Comarcals amb el treball “Fèlix Figueras i Aragay, alcalde represaliat de la Segona República a Olesa de Montserrat

 

Share