19a setmana de la ciènciaEl Departament d'Ensenyament, conjuntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), organitza la Setmana de la Ciència amb l'objectiu de despertar i potenciar l'interès del jovent vers la ciència i la tecnologia.

Del 14 al 23 de novembre se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu de Catalunya. Destaquen les conferències La ciència en primera persona: el dimecres dia 19, a 2/4 de 12 del matí tindran lloc simultàniament un centenar de d'activitats a tot el territori adreçades a l'alumnat de 4t d'ESO i Batxillerat. Hi haurà una conferència més, a la seu central del Departament d'Ensenyament, que s'emetrà per a tots els centres de Catalunya (videoconferència).

El nostre servei educatiu ha organitzat, per a l'alumnat dels centres de la nostra zona, la conferència Introducció a la Genètica Humana i el Càncer; Investigant el Risc de Desenvolupar Càncer i Noves Teràpies, a càrrec de l'investigador Miquel Àngel Pujana Genestar, a l'Auditori Joan Cererols de Martorell

Share