SETEM Catalunya organitza un curs d’Aprenentatge Servei sobre Economia Social i Solidària per a docents. Amb el títol Posa la teva xinxeta a Pam a Pam!!, la formació té una doble finalitat:

D'una banda, donar eines al professorat per a introduir els valors del consum responsable i de l’Economia Social i Solidària a les aules dels instituts. D'aquesta manera, es potencia que els i les joves passin per un procés reflexiu que les incentivi a qüestionar-se què hi ha darrere dels productes que consumim, com a mètode per sensibilitzar-les per canviar els seus hàbits de consum.

De l'altra, fer-ho a través de la metodologia de l’Aprenentatge i Servei, on l’alumnat és el protagonista de tot el procés i passa per una primera fase on assimila uns coneixements que després retorna a la comunitat en format de Servei.

Es tracta d’un curs gratuït semi-presencial de 30 hores, 18 hores presencials repartides en 6 sessions i 12 hores de treball personal, reconegut pel Departament d’Ensenyament, que s'iniciarà al febrer i finalitzarà al maig. Tindrà lloc a LaFede (al carre Tàpies, núm. 3) a Barcelona, els dimecres de 16h a 19h.

+Informació i inscripcions

Share