L’objectiu del concurs “mSchools Student Awards – Mobile History Map” és fomentar el treball col·laboratiu de l’alumnat dels centres participants a la plataforma de geolocalització Mobile History Map, mitjançant el desenvolupament de continguts d’interès i premiar-ne les aportacions més reeixides.

La Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation, a través del programa mSchools, és l’entitat convocant del Concurs. . i compta amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i de GSMA Ltd

En el marc del curs escolar 2016-17 el programa mSchools ha posat en marxa un repte en la iniciativa Mobile History Map anomenat “El Lloc dels Fets”, basat en un nou programa que s’emetrà a TV3 a partir de la primavera de 2017. Aquest programa descobrirà als espectadors fets històrics singulars ocorreguts a llocs concrets de Catalunya. En aquesta primera temporada, el programa oferirà 13 capítols vinculats a 13 llocs de Catalunya que representen fets, èpoques i temàtiques ben diverses. A la plataforma del Mobile History Map, es posarà una guia informativa que recollirà instruccions i la forma de realització dels continguts a aportar en aquest nou repte.

El Concurs està obert als docents i alumnes de Primària i Secundària dels centres educatius de Catalunya que estiguin donats d’alta a la plataforma Mobile History Map promoguda en el marc del programa mSchools.

Animeu-vos a participar

Share