ETwinning fomenta la col·laboració escolar a Europa a través de les TIC i dona suport als centres educatius facilitant-los eines per dissenyar projectes en comú. També ofereix oportunitats de desenvolupament professional i formació a distància i gratuïta per al professorat. A més a més, la plataforma està vinculada, des del 2014, al Programa  Erasmus+ de la Unió Europea, i el seu ús i aprofitament és un valor afegit a l’hora de sol·licitar un ajut econòmic en el marc d’aquest programa.

A través d’aquesta acció, es vol també reconèixer i posar en valor la bona tasca d’alguns centres que ja fa temps utilitzen, de manera profitosa i reeixida, aquesta eina. 

El proper dia 8 de maig tindrà lloc la jornada  Jo, eTwinning, i tu? que està adreçada a equips directius i al professorat. Inclourà la presentació de bones pràctiques eTwinning que poden esdevenir un model de referència per a altres centres. D’altra banda, i amb l’objectiu de promoure el desenvolupament de nous projectes i de contribuir a la millora qualitativa dels que ja s’estan fent, la sessió oferirà també diversos tallers de caràcter pràctic  

Programa de l'activitat


 

Share