Del 3 al 5 de juny arriba la segona edició de Benvinguts a Pagès, unes 250 explotacions agrícoles i ramaderes escampades per tota Catalunya, obriran les seves portes de manera gratuïtaa totes les famíliesque vulguin conèixer on neix i com es fa allò que mengem.

Des dels Departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, amb la Fundació Alícia i el suport de Diputacions, Consells Comarcals i altres organismes locals, ham fet possible aquesta iniciativa per apropar el món pagès a la ciutadania.

Les cases de pagès, granges, obradors i pescadors obriran portes perquè les famílies pugueu visitar-los i conèixer-los de forma gratuïta. Però Benvinguts a Pagès és molt més: restaurants de tota Catalunya oferiran un menú especial amb producte de temporada i de proximitat; allotjaments faran ofertes especials amb motiu del Benvinguts a Pagès; i la majoria de comarques oferiran un munt d’activitats complementàries relacionades amb la terra, el producte i la natura.

Estem convençuts que és una vivència que ajudarà les famílies i, en especial, els nens i nenes a entendre d'on ve allò que mengem, tot passant una estona agradable i divertida gaudint de la natura.

Podeu trobar tota la informació a www.benvingutsapages.cat

Share