El Congrés de robòtica educativa vol ser l’espai on els docents puguin conèixer quins aprenentatges reals fan els alumnes utilitzant la robòtica com a eina de treball, i al mateix temps un espai d’intercanvi de bones pràctiques educatives. Enguany porta el subtítol “Una porta a la innovació docent per a les STEAM” i convoca als docents, investigadors i professionals interessats a parlar del paper que pot tenir la Robòtica Educativa com a possible catalitzador de propostes pedagògiques innovadores a l’Aula.
Es debatran estratègies per a integrar aquests coneixements adequadament al currículum, pensant sobretot en que s’afavoreixi una visió aplicada i transversal, que aboni el diàleg entre els àmbits de coneixement de les Ciències, la Tecnologia, l’Enginyeria, les Matemàtiques, les Arts i les Humanitats -el que s’ha donat a conèixer com a STEAHM-. Les activitats s’organitzaran per etapes i es comptarà amb la presència d’experiències i tallers pioners de docents i formadors que les volen compartir.
El Congrés va adreçat tant a docents sense coneixements en la temàtica com els que en tenen i els volen debatre i millorar a partir de l’experiència d’altres, sigueu tots benvinguts..

Per participar-hi cal que ens feu arribar una breu explicació per mitjà del següent formulari de participació. 

El professorat que presenti una pràctica educativa i aquesta sigui seleccionada la seva inscripció al congrés serà gratuïta. Si la pràctica no ha estat seleccionada el professorat gaudirà d'un descompte en fer la inscripció. Per a més informació consulteu l'apartat contribucions.

Trobareu tota la informació del congrés al següent web: I Congrés de Robòtica Educativa.

Share