El dimecres 21 de març   es van celebrar a l'Auditori del Molí dels Frares de Sant Vicenç dels Horts els Quarts de Final del XIV Certamen de Lectura en Veu Alta.

La presentació de l'acte va anar a càrrec d'en Jordi Morera, filòleg, mestre jubilat i membre de l'Aula de Teatre de Martorell.

El jurat estava format  per:  Xavier Blanch (de l’Equip LIC del Servei Educatiu Baix Llobregat-4), Montse Collazos (directora de la Biblioteca Les Voltes de Sant Vicenç dels Horts) i Monti Mestres (del Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat-6) i

Aquest cop hi estaven convocats 25 centres de Primària i Secundària dels municipis  d' Abrera, Cervelló, Collbató, El Prat de Llobregat, Esparreguera, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Esteve Sesrovires, Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Llobregat.

Des d'aquí volem felicitar a tots els nois i noies que hi van participar. El nivell va ser força alt i això reflecteix sens dubte la dedicació i l'entusiasme amb el que s'han estat preparant amb el suport del seu professorat.

Moltes felicitats també als que, per decisió del jurat, passen a la semifinal. 

Tres de les cinc categories les van guanyar alumnes de centres de la nostra zona: 

  • Grumets Vermells(CM de PRI): Nora Kissami de l'ESC Mare de Déu de la Muntanya d'Esparreguera
  • Grumets Verds (CS de PRI):  Leire Medina de l'ESC Francesc Platón i Sartí d'Abrera
  • Timoners (alumnat nouvingut de CS i 1r i 2n d'ESO): Oussama Farhaoui de l'ESC Mare de Déu de la Muntanya d'Esparreguera
  • Corsaris (1r i 2n d'ESO): Marcel Gago  Institut de Cervelló.
  • Tropa de Corsaris (3r i 4t d'ESO): Kenzo Comas, Sandra Garcia i Janett Costa  de l'Institut Pallejà.

Molta sort a les semifinals i ens retrobem el curs que ve!

Si voleu veure les fotos d'aquest acte cliqueu aquí

 

Share