El treball cooperatiu és una forma estratègica d’organitzar l'alumnat a l’aula, que afavoreix, no només la gestió de grans ràtios d’alumnes, sinó també l’aprenentatge per imitació (neurones mirall) i l’aprenentatge de les anomenades “soft skills” (planificació, organització, resolució de problemes, interrelació amb els altres...).

Et convidem a participar el aquesta acció formativa, el proper 7 de maig, a la qual es durà a terme un taller pràctic en el que s’ensenya als participants com aplicar els dos primers nivells d’implementació de l’aprenentatge cooperatiu a l’aula.

La conferència/taller anirà a càrrec de Esther Vázquez  Llicenciada en Pedagogia per la UB. Màster de TIC en Educació per l’Institut Universitari de Postgrau. Assessora pedagògica a organitzacions i centres educatius. Autora del curs “Treball per projectes” de doqua. Dissenyadora de continguts didàctics i curriculars per l’Editorial Teide i Digital-Text. També ha treballat com a cap de projectes a IRIF (Editorial Graó).

Lloc: Sala d'actes del Complex Educatiu de Martorell (CRP)

Data: 7 de maig de 2018 - Horari: de 17 a 19h 

Incripció Oberta fins el 3 de maig PLACES LIMITADES

(Amb l'impuls de Santillana)

 

Share