eduCAC mansuetL'Escola Mansuet de Collbató ha estat guardonada amb el 1r premi de la categoria Cicle mitjà i cicle superior d’educació primària dels XV premis CAC a l’escola (Consell Audivisual de Catalunya). Els premis el CAC a l’escola estan adreçats a l’alumnat i al professorat dels centres educatius de Catalunya i que tenen com a objectiu fomentar l’educació en comunicació audiovisual en l’àmbit escolar.

El guardó ha estat pel curtmetratge “Obre els ulls i reacciona”, elaborat pels alumnes de 6è guiats per les tutores, Anna Grabalosa i Isis Mejía.

La notícia explicada des de l'escola

 L’acte de lliurament dels Premis el CAC a l’escola es va fer el passat 28 de maig. Hi van ser presents el President del Parlament, Roger Torrent; el president del CAC, Roger Loppacher; la consellera del CAC i presidenta del jurat, Carme Figueras; i el director territorial de CaixaBank per Barcelona, Jordi Nicolau. L’acte, que es va celebrar al CosmoCaixa, va ser presentat per la conductora del programa Info K, de Televisió de Catalunya, Laia Servera.

"El jurat dels premis distingeix aquest projecte com a bon exemple de pràctica col·laborativa i de reflexió pedagògica. Se’n destaca la bona qualitat de treball, tant pel que fa a la realització del mateix com pel coneixement del llenguatge audiovisual que desprèn el resultat. La integració de les diferents peces, la utilització del primer pla i l’entrada en pla. Pel que fa al guió, cal remarcar que és molt complet i aborda, amb eficàcia, una temàtica de molt interès com és el bullying".

Share