jornada 2018El 6 de setempre de 2018 es realitzarà al Centre Cultural de Martorell, la dissetena Jornada d'Intercanvi d'Experiències Pedagògiques organitzada pel CRP de Martorell i adreçada a tot el professorat de la nostra zona (d'EI a SEC).

El tema central de les jornades serà:  "L'organització escolar al servei d'un aprenentatge autèntic"

L'acte s'iniciarà amb la conferència inaugural: Impulsar un canvi educatiu profund, sostenible i cooperatiu, a càrrec del Sr. Ismael Palacín(*)

(*) Ismael Palacín és educador social, tasca que ha exercit durant molts anys en barris d’alta complexitat de Barcelona. Actualment és director de la Fundació Jaume Bofill , institució de referència dins l’entorn educatiu i social. La seva trajectòria professional es desenvolupa en entitats del tercer sector i compte amb una àmplia experiència en programes socioeduactius.

A continuació quatre centres de la nostra zona compartiran les seves experiències al voltant d'aquest tema: INS Montserrat Colomer de Sant Esteve Sesrovires, ESC La Salut de Collbató, Escola Cooperativa El Puig d'Esparreguera i ESC Mercè Rodoreda de Martorell.

Inscripcions obertes del 19 de juny al 12 de juliol

ATENCIÓ! Al fer la inscripció us sortirà aquest missatge : "La identificació és incorrecta. Torneu-ho a intentar".
No en feu cas , en realitat ja esteu inscrits/es. No obstant, per tal de comprovar-ho si torneu a provar de fer la inscripció l'aplicatiu us dirà: "Ja esteu inscrits a aquesta activitat"

 

Places limitades!

Programa de la Jornada

Share