Imprimeix

El 5 de setempre de 2019 es realitzarà al Centre Cultural de Martorell, la divuitena Jornada d'Intercanvi d'Experiències Pedagògiques organitzada pel CRP de Martorell i adreçada a tot el professorat de la nostra zona (d'EI a SEC).

El tema central de les jornades serà:  "El pati, espai de relació i aprenentatge"

L'acte s'iniciarà, com sempre,  amb una conferència inaugural que aquest cop anirà a càrrec de la Sra. Carme Cols i el Sr. Pitu Fernández(*)

(*)Carme Cols i Pitu Fernández són una parella de mestres jubilats que comparteixen amb escoles i altres i col·lectius la inquietud de repensar els seus espais exteriors, amb el desig de crear entorns naturals de salut i benestar. La seva passió per la natura, ja fa quinze anys, els va portar a publicar la pàgina web El Safareig , un espai de diàleg i comunicació sobre els infants i la natura. Els darrers anys la seva tasca s’ha centrat en acompanyar a moltes escoles en l’articulació dels seus espais exteriors com a espais educatius en coherència amb el seu projecte de centre.

A continuació quatre centres de la nostra zona compartiran les seves experiències al voltant d'aquest tema: ESC José Juan Ortiz de Sant Andreu de la Barca, ESC Juan Ramón Jiménez de Martorell, ESC Lola Anglada de Martorell, i ESC Mare de Déu de Montserrat d'Olesa de Montserrat

Cliqueu aquí per a fer la vostra inscripció

ATENCIÓ: El sistema us mostrarà aquest missatge d'error: "La identificació és incorrecta. torneu-ho a intentar", però no cal fer-ne cas perquè en realitat ja esteu inscrits/es a l'activitat. Això és degut a que us esteu inscrivint a una activitat del proper curs.

Programa de la Jornada