Aquest mes de novembre s'ha estrenat el nou portal de l’empleat de la Generalitat de Catalunya ATRI. El canvi més visible és la nova navegació, intuïtiva, accessible, amb totes les opcions disponibles a un sol clic, els menús antics s'han reorganitzat, de manera que s'ha aconseguit una nova agrupació dels continguts del portal. També s'ha fet una tasca important per simplificar els formularis i optimitzar les cerques que es poden fer. 

 

Des de l’any 1996 es realitza a Catalunya la prova Cangur, una activitat impulsada per l'associació internacional Le Kangourou sans Frontières, de la qual és membre la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) que, per aquesta raó, és l'entitat titular del Cangur en llengua catalana.

Aquesta prova, al nostre territori, està adreçada a tots els nivells des de 5è de primària fins a 2n de batxillerat. Per fer-nos una idea de l’abast del Cangur a Catalunya podem dir que a la darrera edició van participar més de 125 000 alumnes, 31 000 des quals van ser de primària.

 

Des de fa 3 anys, el projecte FORCES connecta professorat i investigadors de la UB amb alumnat i tutors de batxillerat per ajudar-los en el seu Treball de recerca.

Des de l’IDP-ICE de la UB ens complau convidar-vos a participar a la trobada pedagògica que hem organitzat al voltant del projecte FORCES (Foment de la recerca en els centres de secundària) per tal de compartir les experiències obtingudes per investigadors de la UB, alumnes i tutors de batxillerat, conèixer alguns dels treballs realitzats i recursos i eines pròpies i compartides que poden donar suport al desenvolupament del treball de recerca.

Programa de la jornada

 

16 de novembre de 9:30 a 14 h a l'Escola Vedruna Àngels

Informació i inscripcions

Organitza: ACTE dels MRP