El dimarts dia 15 d'octubre va tenir lloc al Centre Cultural de Martorell la conferència Creativitat i Neuroeducació 0-6 a càrrec de Carme Trinidad -psicòloga, coordinadora del Postgrau Neuroeducació UB i membre de la càtedra de Neuroeducació de la UB-. La conferència va aplegar més de 200 participants, provinents de les llars d'infants i escoles de la nostra zona educativa.

Al voltant de quaranta docents d'educació primària, secundària i adults van assistir el passat 25 de setembre a la tarda al taller al voltant del Diari curricular que ens va presentar en Marc Bertran  del Servei de Currículum d'infantil i primària
Coordinador de la Xarxa de Competències Bàsiques (XCB).

 

Ja ha començat la inscripció al XVI Certamen de lectura en veu alta 

PLACES LIMITADES!

Informació i inscripcions

El Certamen Nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta té l'objectiu d'ajudar els participants en la consolidació de la lectura. La dinàmica i la planificació pretenen engrescar l’alumnat a practicar en un exercici de destresa lectora en veu alta que afegeix un element dramàtic i estètic tan important en el procés per esdevenir bons lectors. 

Hi ha diverses categories per a alumnes des de 3r d'Educació primària fins a 4t d'ESO, incloent-hi una específica per a alumnat nouvingut.

9 octubre 2019

Objectiu: promoure un canvi metodològic a les aules que faci més atractives les ciències als alumnes i els proporcioni els coneixements científics per poder actuar com a ciutadans crítics i capaços de valorar el coneixement cientificotecnològic i prendre decisions argumentades. 

El projecte té un enfocament competencial de l’ensenyament de les ciències en el marc del desplegament de les competències bàsiques de l’àmbit cientificotecnològic, que integra la Biologia, la Geologia, la Física i la Química amb connexions amb altres matèries de l’àmbit STEM.

Aquest projecte és fruit del conveni entre el Departament d’Educació i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb la col·laboració de “la Caixa”.