presentacio gsuite

Un total de 16 centres de la demarcació Baix Llobregat VII van assistir a l'acte informatiu sobre les eines Google Suite for Education que vam organitzar el 5 de març de 2018, per la tarda. La presentació va va ser oferida per l'Elisabet de Amos (de l'empresa FDos Software) que ens va explicar i aconsellar sobre aquest procés:

  • sol·licitud de GSuite
  • gestió de grups, usuaris i dispositius
  • polítiques d'usuari i de dispositiu
  • inicicació a l'ús de la consola d'administració
  • els ChromeBook, característiques i integració amb GSuite

Agraim la seva presència als assitents i a l'Elisabet les seves explicacions.

stemL’acrònim STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) neix a finals del segle XX en el context de l’educació i, tradicionalment, ha fet referència a les assignatures de ciències del medi natural, matemàtiques, informàtica i tecnologia. En el currículum actual, això és tradueix en les competències matemàtica, del coneixement i la interacció amb el món físic i digital.

El Departament d'Ensenyament organitza activitats de formació amb objectiu de promouore l'impuls de les vocacions científiques, tecnològiques, en enginyeria i matemàtiques en els estudiants de Catalunya. 

Inscripcions fins el 19 de gener de 2018

 

En el BOE del 12 de desembre de 2017 es va publicar la convocatòria "Eventos de Formación eTwinning 2018".

Es convoquen 172 places adreçades a professorat de tots els nivells per rebre formació dins del marc d'acció de l'eTwinning.

Tota la informació i l'accés per gestionar les vostres sol·licituds la trobareu a la pàgina del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports.

El plaç s'acaba el 27 de desembre!

mwcEls premis Mobile Learning Awards (MLA) volen reconeixen els projectes més innovadors de docents i escoles de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació. En aquesta 6a edició s'hi pot participar en 2 modalitats:

  • Escoles innovadores en l'aplicació de les tecnologies digitals
  • Experiències i propostes d'aula amb tecnologies mòbils

La cerimònia de la sisena edició dels premis MLA se celebrarà l'1 de març de 2018, dins el Mobile World Congres