Imprimeix

Del 13 al 22 de novembre se celebrarà a Catalunya la 20a Setmana de la Ciència. Durant la Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori: jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics…  

En l'àmbit del Servei Educatiu/Centre de Recursos Pedagògics del Baix Llobregat Nord (CRP Martorell) alumnes i professorat dels instituts de la zona assistiran a una de les conferències que s'emmarquen en l'activitat La ciència en primera persona:

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

S'han planificat més d'un centenar de xerrades-col·loqui a tot el territori adreçades a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO. Aquestes sessions estan a càrrec d'investigadors i d'investigadores que expliquen la seva tasca, tant des del vessant del treball científic com humà. S'han organitzat en l'àmbit de cada Servei Educatiu de Zona.

Els temes centrals de l’edició d’enguany són la llum i els sòls amb motiu de la celebració, aquest 2015, de l’Any Internacional de la Llum i de les Tecnologies basades en la Llum i de l’Any Internacional dels Sòls.