El projecte Escola Nova 21 ha rebut 456 inscripcions, que s'afegiran aquest curs al grup impulsor (veure el llistat complet)

D’aquests centres, n'hi ha 8 de poblacions de la demarcació del Servei Educatiu Baix Llobregat 7: Escola Les Roques Blaves, Escola Pau Vila i Escola Cooperativa El Puig (Esparreguera); Escola José Echegaray (Martorell); Escola Mare de Déu de Montserrat i Escola Cooperativa Daina-Isard (Olesa de Montserrat); Escola Vall de Palau (Sant Andreu de la Barca); i Institut Montserrat Colomer (Sant Esteve Sesrovires).

Inicialment havien de ser 200 centres els escollits per a formar part del programa, però gràcies a un acord amb la Diputació de Barcelona la xifra de centres participants ha pogut ser més elevada. Aquest acord es fa extensiu a tots els ens locals i farà possible la creació de xarxes territorials composades per un màxim de 10 centres educatius cadascuna. Aquestes xarxes esdevindran una eina clau per compartir coneixement, experiències i orientació per al canvi.

El programa Escola Nova 21 està impulsat  pel Centre Unesco de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill, la UOC i eduCaixa, amb el suport de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes (FaPaC), i la Fundació FemCAT.

Notícia al Telenotícies de TV3

Programa 30 minuts "Una altra escola és possible"

Share