Dimecres 16 de novembre de 2016, prop de 300 persones han assistit a la conferència Tempestes de pols: impactes i predicció, que s'ha celebrat al Centre Cultural de Martorell. a càrrec de la Dra. Sara Basart, investigadora postdoctoral al Barcelona Supercomputing Center (Mare Nostrum)

Els assistents són alumnes de 3r i 4t d'ESO, i el seu professorat, de centres educatius d'Educació Secundària Obligatòria de Collbató, Esparreguera, Martorell, Sant Esteve Sesrovires i Sant Andreu de la Barca.

L'acte s'emmarca en la 21a Setmana de la Ciència. , organitzada pel Departament d'Ensenyament i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI). Conjuntament amb un centenar d'altres xerrades-col·loqui celebrades el mateix dia i hora, conformen l'activitat La ciència en primera persona.

Fotografies de l'acte

Videoconferència

Una conferència més, es va realitzar al Departament d'Ensenyament, es va emetre en directe i també es pot veure en diferit. Maria José Aranzana, investigadora de l’IRTA al Centre de Recerca Agrigenòmica de Bellaterra (CRAG), durà a terme, a la seu central del Departament d'Ensenyament, la conferència La genètica que et menges; del laboratori a la taula, destinada a alumnat de 4t d'ESO i Batxillerat.

Accés a la videoconferència

 

 

Share