22 Setmana de la ciència

Del 10 al 19 novembre de 2017 se celebra la 22 Setmana de la ciència, oganitzat pel Departament d'Ensenyament, conjuntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

El proper dimecres 15, dins del Dia de la ciència a les escoles, es faran més d'un centenar de xerrades-col·loqui simultànies. Són les conferències La ciència en primera persona, dues de les quals es faran al Baix Llobregat VII:

  • Retornant els fòssils a la vida, a la Biblioteca l'Ateneu d'Esparreguera, a càrrec del Doctor en Paleontologia Isaac Casanovas Vilar, investigador al Grup de Faunes del Neogen i Quaternari de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.
  • L’exploració del sistema solar, Juan Manuel Lecue Yuste, al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, a càrrec del Doctor en Ingeniería Juan Manuel Lecue

A més, la conferència Espais blaus: més enllà del popular “sol i platja" (Cristina Vert, investigadora predoctoral en ciències biomèdiques a Institut de Salut Global de Barcelona) es transmetrà en directe per streaming per a tots els centres docents de Catalunya,

Totes le conferències seran el 15 de novembre de 2017 a 2/4 de 12 del migdia.

 

Share