Al voltant de quaranta docents d'educació primària, secundària i adults van assistir el passat 25 de setembre a la tarda al taller al voltant del Diari curricular que ens va presentar en Marc Bertran  del Servei de Currículum d'infantil i primària
Coordinador de la Xarxa de Competències Bàsiques (XCB).

 

Els assistents eren representants dels centres que conformen la XCBT8 que aquest curs 2019-2020 està conformada pels centres corresponents a l zona educativa del , Baix Llobregat VI,  Baix Llobregat VII i Alt Penedès. 

Per a cada grup d'alumnes podríem escriure un diari que inclogués les experiències d'aprenentatge que han viscut. Disposar d'aquest relat pot ser útil, sobretot, en aquells centres que tenen una programació molt oberta i flexible, ja que facilita la presa de decisions. Els models que es presenten a continuació faciliten la recollida de la informació bàsica dels elements curriculars que ha treballat un grup d'alumnes en el seu pas pel centre.

Després d'una presentació de l'eina on es van fer paleses les seves aplicacions els assistents van poder practicar-ne l'ús i resoldre els possibles dubtes que es van anar generant.

Share