certamens trEl III Premi Treball de Recerca AMIT-CAT Dones en ciència i tecnologia, per a treballs de recerca de Batxillerat 2018 fomenta la inclusió de la perspectiva de gènere en els treballs de batxillerat de qualsevol temàtica

Termini de presentació de treballs: 26 de febrer de 2018

cartell 2017 177pxEl 26 de maig de 2017, al llarg de tot el matí, es va celebrar al Centre Cultural de Martorell la XVIa edició del Fòrum de Treballs de Recerca, amb la participació d'alumnat de Batxillerat dels centres de secundària de la demarcació del Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat 7: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. 

En aquesta edició 85 alumnes de 2n de Batxillerat van presentar 70 treballs amb l'assistència, de prop de 400 persones entre professorat i alumnat, tant de 1r com de 2n, dels pobles esmentats.

La inauguració de l'acte i el lliurament de diplomes va ser realitzada per la Sra. Dolors Gispert Sala, Presidenta de la Comissió del PFZ, en representació del Director dels SSTT al Baix Llobregat; l’Il·lm. Alcalde de Martorell, Sr. Xavier Fonollosa i Comas; i la Regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Martorell, Sra. Núria Canali Pubill. També hi varen participar la inspectora Sra Pilar Olivares i el Sr. José Antonio Arévalo en representació de l'empresa Inovyn, que patrocina l'acte.

RECULL FOTOGRÀFIC DE LA JORNADA (i edicions anteriors)

TREBALLS SELECCIONATS

 
PATROCINADORS
INOVYN logo petit

escutMartorell

El passat divendres 27 de maig de 2016 es va celebrar el XVè Fòrum de Treballs de Recerca del Baix Llobregat Nord.

92 alumnes de 2n de Batxillerat van exposar els 70 treballs seleccionats als centres de la nostra demarcació. El públic assistent van ser més de 300 alumnes i professors de Batxillerat dels mateixos centres.

Hi han participat l'Institut El Castell i Institut El Cairat (d'Esparreguera); Institut Daniel Blanxart i Pedrals, Institut Creu de Saba i Escola Daina-Isard Cooperativa d'Ensenyament (d'Olesa de Montserrat); Institut Voltrera (d'Abrera); Institut Pompeu Fabra, Institut Joan Oró i Col·legi La Mercè (de Martorell); Institut El Palau i Institut Montserrat Roig (de Sant Andreu de la Barca); i Institut Montserrat Colomer (de Sant Esteve Sesrovires).

PUBLICACIÓ DELS REBALLS EXPOSATS

FOTOGRAFIES DE L'ACTE:

Generals 

Lliurament 
diplomes

Presentacions 
Espai 1 - Auditori

Presentacions
Espai 2
Presentacions
Espai 3
Presentacions
Espai 4
Presentacions
Espai 5

Divendres 29 de maig de 2015, al llarg de tot el matí, es va fer el XIVè Fòrum de Treballs de Recerca del Baix Llobregat Nord.

En aquesta edició, s'han exposat 70 Treballs de Recerca, presentats pels seus autors i autores: un total de 92 alumnes. El públic assistent van ser més de 300 alumnes i professors de Batxillerat dels centres educatius de la zona.

Els centres que hi han participat són: Institut El Castell i Institut El Cairat (Esparreguera); Institut Daniel Blanxart i Pedrals, Institut Creu de Saba i Escola Daina-Isard Cooperativa d'Ensenyament (Olesa de Montserrat); Institut Voltrera (Abrera); Institut Pompeu Fabra, Institut Joan Oró i Col·legi La Mercè (Martorell); Institut El Palau i Institut Montserrat Roig (Sant Andreu de la Barca); i Institut Montserrat Colomer (Sant Esteve Sesrovires).

TREBALLS EXPOSATS EDICIÓ 2015 

FOTOGRAFIES DE L'ACTE:

Generals 

Presentacions 
Sala 1 - Auditori

Presentacions
Sala 2
Presentacions
Sala 3
Presentacions
Sala 4
Presentacions
Sala 5