cartell 2017 177pxEl 26 de maig de 2017, al llarg de tot el matí, es va celebrar al Centre Cultural de Martorell la XVIa edició del Fòrum de Treballs de Recerca, amb la participació d'alumnat de Batxillerat dels centres de secundària de la demarcació del Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat 7: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. 

En aquesta edició 85 alumnes de 2n de Batxillerat van presentar 70 treballs amb l'assistència, de prop de 400 persones entre professorat i alumnat, tant de 1r com de 2n, dels pobles esmentats.

La inauguració de l'acte i el lliurament de diplomes va ser realitzada per la Sra. Dolors Gispert Sala, Presidenta de la Comissió del PFZ, en representació del Director dels SSTT al Baix Llobregat; l’Il·lm. Alcalde de Martorell, Sr. Xavier Fonollosa i Comas; i la Regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Martorell, Sra. Núria Canali Pubill. També hi varen participar la inspectora Sra Pilar Olivares i el Sr. José Antonio Arévalo en representació de l'empresa Inovyn, que patrocina l'acte.

RECULL FOTOGRÀFIC DE LA JORNADA (i edicions anteriors)

TREBALLS SELECCIONATS

 
PATROCINADORS
INOVYN logo petit

escutMartorell

Share