El dimecres 3 d'abril  es van celebrar a l'Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell els Quarts de Final del XV Certamen de Lectura en Veu Alta.

La presentació de l'acte va anar a càrrec d'en Jordi Morera, filòleg, mestre jubilat i membre de l'Aula de Teatre de Martorell.

El jurat estava format  per:  Ismael Calvet (de l’Equip LIC del Servei Educatiu Baix Llobregat-7),  Monti Mestres (del Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat-6) i Mercè Parera (Directora de la biblioteca municipal de Martorell).

Aquest cop hi estaven convocats 20 centres de Primària i Secundària dels municipis  d' Abrera, Cervelló, Collbató,  Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Esteve Sesrovires, Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Llobregat.

L’acte fou amenitzat per l’alumnat de Batxillerat artístic de l’Institut El Castell d’Esparreguera que representaren tres números musicals.

Des d'aquí volem felicitar a tots els nois i noies que hi van participar. El nivell va ser força alt i això reflecteix sens dubte la dedicació i l'entusiasme amb el que s'han estat preparant amb el suport del seu professorat.

Un cop més el Congrés de Ciència a l'Escola ha estat tot un èxit.

Enguany hem arribat a la cinquena edició que s'ha celebrat els dies  12, 13 i 14  de març  a l'Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell.

Aquest 5è Congrés de Ciència a l'Escola  ha comptat amb la participació de 12 cenrtres de la zona i més de 500 nens i nenes.

Des del CRP volem agraïr molt sincerament la bona acollida que, un cop més, ha tingut aquest congrés.

En especial estem molt agraïts als tutors i tutores participants que amb el seu esforç, dedicació i, sobretot, il·lusió , han fet possible que aquests dies es convertissin en una nova experiència pel seu alumnat .

Us esperem a  la propera!

Us informem que el Departament d’Educació convoca els VI Jocs Florals Escolars de Catalunya amb l’objectiu de promoure l’escriptura tant en prosa com en poesia en infants de sis a divuit anys. 

Com a les edicions anteriors hi ha diferents categories de participació per a Primària i Secundària.

A destacar la categoria H del conte il·lustrat que està adreçada a tot l'alumnat de primària. L’objectiu és promoure la creació literària potenciant el treball interdisciplinari des de l’ àmbit lingüístic, l’àmbit digital i l’ àmbit artístic. En aquesta categoria s’han d’abordar noves tècniques narratives com el guió, la llengua oral, la banda sonora i la dimensió visual i plàstica.

En el següent enllaç hi podeu trobar tota la informació:
 

Taller XXX Saló de l'Ensenyament 2019: Acompanyament, èxit educatiu i educació al llarg de la vida, adreçat a  professorat d'ESO, vinculat al Saló i organitzat pel Departament d’Educació

Objectiu: donar a conèixer les característiques del sistema educatiu, tant en el període d’accés als estudis com al llarg del procés d’acompanyament de l’alumne.

Inscripció al taller fins el 27 de febrer

Taller 5 de març de 2019 de 9 del matí a 3 del migdia, a l’Auditori de l'Edifici Vèrtex (Campus Nord de la UPC)

Saló de l'Ensenyament 20-24 març 2019

S'ha publicat la convocatòria corresponent a l'any 2019 del programa Erasmus+ per a centres educatius.

Ordre EDU/4/2109