En el marc del Pla d'Impuls a la Lectura, el passat dia 27 de setembre la Sra.Dolors Gispert, inspectora d’educació dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament al Baix Llobregat, va dictar la conferència “Millora de l’Aprenentatge Inicial de la Lectura (Parvulari / Cicle Inicial). Justificació i eixos de millora”, adreçada a mestres de parvulari i cicle inicial.
A continuació teniu les diapositives de la presentació i l'enllaç a les pàgines i recursos als qual es va fer referència durant la xerrada:


Enllaços a alguns materials esmentats a la conferència

Marc conceptual per a l’avaluació PISA 2006Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d’Ensenyament. Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, 2007

Competència lectora: marc conceptual per a l’avaluació PISA 2009. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d’Ensenyament. Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, 2008 [Consulta desembre de 2011]

Orientacions per a la millora de la comprensió lectora i l’expressió escrita (Actualització: novembre de 2010)

L’adquisició de la lectura en el nen sord: cal saber “parlar” per poder llegir? Llicència d’estudis Enriqueta Garriga

Lectura en digital. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d’Ensenyament (Col·lecció TAC; 5)

També us recomanem la lectura de l'article Bibliografia de referència sobre la lectura que tenim disponible al Centre de Recursos.Si encara no heu complimentat l'enquesta de diagnosi de l'aprenentatge inicial de la lectura, ho podeu fer al següent enllaç:

https://docs.google.com/a/xtec.cat/spreadsheet/viewform?formkey=dGdqZllBZmlGWXo2aE5PNUo3d0hqR1E6MA

Share