Un cop més el Congrés de Ciència a l'Escola ha estat tot un èxit.

Enguany hem arribat a la cinquena edició que s'ha celebrat els dies  12, 13 i 14  de març  a l'Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell.

Aquest 5è Congrés de Ciència a l'Escola  ha comptat amb la participació de 12 cenrtres de la zona i més de 500 nens i nenes.

Des del CRP volem agraïr molt sincerament la bona acollida que, un cop més, ha tingut aquest congrés.

En especial estem molt agraïts als tutors i tutores participants que amb el seu esforç, dedicació i, sobretot, il·lusió , han fet possible que aquests dies es convertissin en una nova experiència pel seu alumnat .

Us hi esperem a  la propera!

Centres participants i ponències presentades:

ESC Ernest Lluch (Abrera): La vida de la Papilio Machaon entra a les nostres aules (2n) ESC Josefina Ibáñez (Abrera): Experimentem amb els sentits (3r) ESC Mare de Déu de la Muntanya: Experimentem i descobrim (4t)
ESC Les Roques Blaves (Esparreguera) :  Llum i ombres (P5) Escola Coopèrativa El Puig (Esparreguera): Som el Planeta (3r) ESC José Echegaray (Martorell):
Carmanyoles al poder! (3r)
ESC Juan Ramón Jiménez (Martorell):  Puja al meu coet (P5) ESC Lola Anglada de Martorell : Caixes Niu (2n) ESC Mercè Rodoreda (Martorell):
Fem de meteoròlegs (4t)
ESC Vicente Aleixandre (Martorell): Els Bee-Centes (P5) ESC Puigventós(Olesa de Montserrat):   PINTEMPS (4t) ESC Sant Andreu de la Barca: 
Ningú neix caminant (2n, 3r, 5è i 6è)
     


Fotografies Dimarts 12 de març Dimecres 13 de març Dijous 14 de març

 

Share