El Baix Llobregat és l’àrea de Catalunya amb major acumulació d’infraestructures. Però sota les autovies que tallen el seu paisatge s’amaguen un dels sòls agraris més fèrtils d’Europa, un riu que dóna de beure a la meitat de Barcelona i un delta estratègic per a la migració de les aus. Aquest espai contínuament modificat per a acollir els serveis necessaris per a la gran ciutat que és Barcelona, és també fonamental per a garantir el futur i la sostenibilitat de tots

Us convidem a descobrir el Baix Llobregat com no l’havíeu vist mai, amb el documental web Orgull de Baix. Es tracta de la versió interactiva del documental de Televisió de Catalunya El pati del darrere, i amplia el debat sobre el conflicte entre creixement i sostenibilitat que afecta a aquest territori.

És un projecte innovador realitzat amb animació web en 3D, que permet a l’usuari navegar i descobrir el valor ecològic i agrari de la comarca del Baix Llobregat, les seves lluites, la seva història i el seu futur. El projecte explora un nou format audiovisual a internet, i vol fomentar la participació de l’audiència.

L’estrena d'Orgull de Baix es farà el dia 30 de novembre a les 22.17 amb una reemissió d'El pati del darrere a l’espai 60 Minuts del Canal 33, des de la qual s'animarà els espectadors a entrar a la plataforma web.

La plataforma interactiva http://www.orgulldebaix.cat/ estarà en actiu a partir del dia 30 de novembre

 

Share