PLANIFICACIÓ DE LES PROPOSTES FORMATIVESEN L¶ACTUAL CONTEXT EXTRAORDINARI
 

(L'actual escenari que viu el sistema educatiu obliga a adoptar una nova planificació de la formació docent mentre duri aquest període d excepcionalitat i segueix en vigor la instrucció que no permet la realització d'activitats formatives presencials)

Formació Interna de Centre (FIC)

(S'especifiquen les característiques de la FIC, els requisits, els Itineraris disponibles i es poden consultar alguns materials)

Qüestionari per formular demandes de formació: 

Demandes de formació en centre: (FIC, Assessorament, Taller)

Seminaris de coordinació (És una modalitat per compartir i intercanviar projectes entre professorat de diferents centres)

100 Reptes SteAm Robolot/EduCatBot amb ArduinoBlocks

Curs semipresencial. L'última sessió de formació és a Olot, dins del marc Robolot 2019/SteamOlot (11 i 12 maig 2019)

Organitza: Departament Educació - Servei d'Innovació, xarxes i serveis educatius. Hi col•laboren: Robolot Team, ICE UPC, ICE UdG, ICE UdL, ICE UrVCE

Inscripcions fins el 14 març 2019

El passat 4 de desembre de 2018 vam poder assistir a aquesta conferència, a càrrec d'en Boris Mir, professor d'Educació Secundària i Director adjunt del programa Escola Nova 21.

En contingut va versar sobre els Processos d'innovació i transformació educativa i el Lideratge pel canvi, la seva complexitat i dificultats així com propostes per a gestionar tensions i com assumir riscos per crear noves situacions

Viure (aprendre i ensenyar) els drets de la infància a l’escola és un curs en línia autoformatiu i està inclòs al catàleg de formació del Departament d'Educació. És gratuït i consta de 40 hores i està estructurat en sis mòduls. Està adreçat a conèixer el contingut de la Convenció sobre els Drets dels infants i la importància d'integrar aquests drets als projectes educatius del centre. L'activitat es realitzarà amb la col·laboració d'UNICEF. 

El període d’inscripció resta obert fins el dia 18 de gener de 2019 per alguna d'aquestes vies

  • contactant amb la Maria Mur (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telèfon 93 453 17 82 extensió 2108)
  • al cercador d'activitats del Departament, amb el codi 9000700934

Data inici 5-2-2019  Data de finalització  14-5-2019 

Essent un curs en línia, hi podràs accedir a l’hora del dia i des del lloc que et sigui més còmode. Comptaràs amb el suport d’un coordinador tècnic per resoldre qüestions operatives i amb espais al fòrum per opinar i intercanviar idees amb els altres alumnes. Tot i que és un curs que es basa en el treball individual, és molt important que participis en aquests fòrums ja que l’intercanvi amb la resta de companys t’ajudarà a treure un major profit del curs

L’objectiu del curs és proporcionar formació i pautes al professorat que aposta per una educació que tingui incorporada la perspectiva dels drets de la infància de forma integral. No es tracta només d’aprendre i ensenyar els drets humans, i en particular els de la infància, sinó de viure’ls plenament i que la Convenció sobre els Drets de l’Infant sigui l’eix vertebrador i la guia del que succeeix a l’escola. És qüestió d’apropiar-se dels drets i de fer-ho en un entorn en el qual es respectin plenament. Per això és condició que tothom —petits i grans— els coneguem, tal com recull la Convenció en el seu article 42, i en aquest cas, el professorat per tal que els pugui tenir en compte en la seva pràctica docent i en la vida diària del centre. 

Programa detallat i més informació

 

Activitats de formació permanent del Departament d'Educació

2n torn del curs 2018-19

 

Subcategories