posatunconte

Educació infantil
Educació emocional
Consultar-ne la disponibilitat

Posa’t un conte és una proposta molt complerta que ens aporta una nova manera de treballar l’educació emocional a través dels contes afavorint que les emocions no  es quedin atrapades en les pàgines del llibre.

Aquesta proposta és adreçada a nens i nenes d’entre 3 i 6 anys d’edat, tot i que també existeix

la possibilitat que els grans de l’escola es preparin la representació el dia que arriba el conte a la classe dels més petits.

Actualment al CRP disposem de dos d’aquests PUC-PAC en préstec:

 EL PACTE DEL FOC: es treballen els valors de la convivència i la responsabilitat.

 LA MÀGIA DEL BOSC: es treballen els valors de l’autoestima i la diversitat.

A l'interior de cada capsa hi podreu trobar: 5 di

fresses (4 reversibles) + 10 il·lustracions cara/dors + 1 conte original + 1 guia pedagògica + CD amb música + Materials descarregables online.

 

Utilitzarem les paraules del seu creador, en Pep Ferrero per a fer-vos cinc cèntims d’aquest projecte:

“Cada PUC-PAC  està creat per a treballar uns valors específics en profunditat, però des d'una perspectiva globalitzadora, ja que a l'educació infantil totes les àrees estan interrelacionades.
El conte de cada PUC PAC és com un eix vertebrador que ajuda a donar sentit a una història, on hi ha uns personatges protagonistes que es veuen sotmesos a  situacions emocionals concretes.
Cada PUC-PAC té disfresses que permeten , a partir del joc simbòlic, fer que els nens i nenes visquin les emocions positives o negatives dels personatges però amb una miqueta de distància i així aprendre a gestionar les pròpies emocions: és a dir, entendre que totes les persones tenen sentiments compartits i que cal conèixer-los per saber com controlar-los o deixar-los anar segons el cas.”

Per a més informació: http://www.puc-pac.com/puc/

Share