El dimecres 3 d'abril  es van celebrar a l'Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell els Quarts de Final del XV Certamen de Lectura en Veu Alta.

La presentació de l'acte va anar a càrrec d'en Jordi Morera, filòleg, mestre jubilat i membre de l'Aula de Teatre de Martorell.

El jurat estava format  per:  Ismael Calvet (de l’Equip LIC del Servei Educatiu Baix Llobregat-7),  Monti Mestres (del Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat-6) i Mercè Parera (Directora de la biblioteca municipal de Martorell).

Aquest cop hi estaven convocats 20 centres de Primària i Secundària dels municipis  d' Abrera, Cervelló, Collbató,  Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Esteve Sesrovires, Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Llobregat.

L’acte fou amenitzat per l’alumnat de Batxillerat artístic de l’Institut El Castell d’Esparreguera que representaren tres números musicals.

Des d'aquí volem felicitar a tots els nois i noies que hi van participar. El nivell va ser força alt i això reflecteix sens dubte la dedicació i l'entusiasme amb el que s'han estat preparant amb el suport del seu professorat.

Moltes felicitats també als que, per decisió del jurat, passen a la semifinal. 

Quatre de les cinc categories les van guanyar alumnes de centres de la nostra zona: 

  • Grumets Vermells(CM de PRI): Ona Estruch (Escola Lola Anglada, Martorell)
  • Grumets Verds (CS de PRI):  Joan Jiménez (Escola La Salut, Collbató)
  • Timoners (alumnat nouvingut de CS i 1r i 2n d'ESO): Oussama Farhaoui (Escola Mare de Déu de la Muntanya, Esparreguera)
  • Corsaris (1r i 2n d'ESO): Corsaris (1r cicle d’ESO): Montserrat Silva (Institut de Collbató)
  • Tropa de Corsaris (3r i 4t d'ESO): Joana Ros, Malena DíazDario Díaz (Institut de Torrelles de Llobregat)

Molta sort a les semifinals i ens retrobem el curs que ve!

Si voleu veure les fotos d'aquest acte cliqueu aquí

 

Share