linkateduEls perfils d'usuari Linkat són versions personalitzades de l'escriptori que s'adapten a les diferents etapes educatives dels alumnes. Cada un proporciona una interficie gràfica i un recull de programes educatius diferents per cada etapa educativa. Els perfils d'usuari disponibles són: infantil, primària i secundària.

També hi desenvolupats altres escriptoris que proporcionen interfície i recull d'aplicacions destinats a determinades competències, àrees o àmbits (i se'n van fent més):

El 7 de febrer arriba cada any el Safe Internet Day amb la intenció de conscienciar-nos a tots que podem fer una internet més segura 

 

 

 

Volem compartir dues experiències de robòtica dels centres de la nostra demarcació i us animem a tots a fer-nos arribar informació de les vostres experiències publicades sobre robòtica, programació,.... o qualsevol altra àrea, competència o tema. Ens agradrà compartir-les.

Working with Bee-Bots a My School's Coll, blog d'anglès de l'escola Pau Vila, d'Esparreguera

L'escola Pau Vila ha encetat el servei de préstec de la Maleta Bee Bot que tot just acabem d'estrenar al CRP Baix Llobregat 7

Espai Dash & Dot - Cicle inicial, a l'escola Mare de Déu de la Muntanya, d'Esparreguera

 

Minitallers pràctics de 2 o 3 hores amb contingut TAC (Tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement) amb els objectius de:

  • Promoure la integració de les TAC dins de la dinàmica de l’aprenentatge.
  • Apropar, de forma totalment pràctica,  els continguts pactats al professorat.
  • Promoure l’ús de les TAC a les aules.

Dinàmica

Els centres poden fer sol·licituds de MiniTallers, contactant amb el CRP (correu, telèfon) o emplenant aquest formulari

Un cop rebem la proposta, contactarem amb vosaltres per a pactar el contingut, l'horari i dates. La disponibilitat estarà condicionada al nombre de sol·licituds. S’atendran les demandes, segons l’ordre d’arribada.

Els minitallers es poden adreçar a tot el claustre, o bé a una part significativa. Aquestes activitats, per les seves caracterísques, no se certificaran com a formació, es duran a terme al propi centre i en un màxim de dues sessions.

En aquest espai, obrim un recull d'aplicacions educatives per a tablets, seleccionades i comentades.

L'escola Montserrat, d'Olesa de Montserrat, ha adquirit l'any 2013 una sèrie de tablets, amb sistema operatiu android de mida 10".

És una bona mida, per tal que l'alumnat pugui practicar amb aplicacions educatives.

Podeu trobar el recull: Aplicacions educatives per a tablets