El dimarts 27 de novembre de 2013 vam realitzar la 1a Tarda XIC del Baix LLobregat Nord , amb un gran èxit d'assistència.
La Sra Mercè Parés, Directora Adjunta dels Serveis Territorials del Baix Llobregat, va presentar l'acte i va encoratjar a la quarentena de persones allà reunides a continuar  potenciant l'intercanvi d'experiències com a motor d'aprenentatge entre iguals.
 
L''Escola Mercè Rodoreda de Martorell ens va obrir les seves portes per tal de  compartir una estoneta fent una "visita guiada" de la seva meravellosa biblioteca escolar. Les responsables d'aquest espai ens van explicar la seva organització i les activitats de dinamització que s'estan duent a terme. 
Un projecte en el que, d'una manera o una altra, estan implicats tots els docents del centre i una bona mostra de com la biblioteca escolar pot esdevenir veritablement el COR de l'escola.
Moltes de les coses que es van presentar han quedat recollides en aquest article que va formar part de la publicació de la Jornada d'Intercanvi d'Experiències: La lectura, el camí de l'èxit ,realitzades a Martorell el setembre de 2012.
 
 
Share