El dijous 12 de març es va realitzar la 4a tarda XIC de la nostra zona.

Aquest cop la trobada va ser a l'ESC Vicente Aleixandre de Martorell, on ens esperava l'equip de mestres d'Educació Infantil de l'escola amb una impresionant mostra de contes, idees i materials exposada al bell mig de la sala.

Ens van presentar el seu projecte: Som petits actors!. Una experiència realitzada a les aules de P3, P4 i P5 que afavoreix el desenvolupament de la llengua oral dels nens i nenes tenint en compte la realitat plurilingüe  en la que es troba l'escola.

Utilitzen els contes i la seva dramatització no només com a eina per a potenciar la comunicació , sino també com una metodologia que afavoreix  la formació integral de l'alumne. Un treball que s'inicia a Educació Infantil però que té continuitat a l'escola culminant amb els premis "Musvi" de teatre del Cicle Superior i , extenent-se a tota la comunitat educativa amb el grup de teatre "Titevi" format per pares, mares, personal no docent i mestres de l'escola.

Moltes gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta 4a tarda XIC.  L'intercanvi de coneixement i d'experiències només és possible gràcies a les ganes de compartir i la col·laboració dels mestres i les mestres que dia a dia treballen a les aules.

Si voleu conèixer més detalladament aquesta experiència la trobareu a la publicació:" La vessant comunicativa de la llengua oral" editada en motiu de la Jornada d'Intercanvi d'Experiències que es va dur a terme el setembre de 2015.

Imatges d'aquest dia

Share