El proper dimarts 23 de febrer de 2016 a les 5 de la tarda (17.00 h) a l'escola Josep Ferrà i Esteva d'Olesa de Montserrat se celebrarà una nova Tarda XIC.

En aquesta ocasió, a l'escola Josep Ferrà i Esteva, ens explicaran la seva experiència de Robòtica amb Scratch. Amb aquest programa, els alumnes poden crear històries interactives, animacions, música, dibuixos i fins i tot jocs.

Inscripció

  • Per qüestions organitzatives i d'aforament és del tot imprescindible la inscripció prèvia mitjançant el següent formulari: http://goo.gl/forms/yEztvB8cYg.
  • Activitat reconeguda com a formació permanent del professorat (Trobada pedagògica i intercanvi d'experiències).

El curs 2012-2013 va iniciar-se el pilotatge de la Xarxa XIC "Xarxa d'Intercanvi de Coneixements entre centres” a la nostra zona, per iniciativa dels SSTT. L'objectiu era (i és) fer accessible el coneixement generat als centres a través de l'intercanvi presencial i la reflexió metodològica, afavorint així el desenvolupament professional entre iguals i potenciant  l'aprenentatge dels  docents.

Els centres publiquen en aquest espai experiències reeixides i des del CRP organitzem visites a centres de la zona, per tal d'intercanviar “en directe i de la mà dels protagonistes” propostes pedagògiques interessants en relació a un tema concret.

 

Share